lördag 2 juli 2016

Lördag 2/7

God kväll!

Upp strax före 6.00 för att hinna i tid till mötesplatsen för kusinträffen i Stockholm. Kusinträff är lite fel benämning på träffen idag eftersom det endast var sex kusiner av 41 deltagare. Nu är det mest kusinbarn och -barnbarn. Vi träffades vid Ångbåtskajen vid Strandvägen. Först fick vi gå på Motala Express och få lite information om den innan vi fick stiga på ångbåten Fritjof för färd till Waxholm. Båda båtarna har samma ägare.

Efter landstigning i Waxholm blev det besök på Waxholms Hotell för en mycket god lunch. Efter maten var det ett par timmar med fri aktivitet. Det blev Waxholms Fästning och en kortare tur i staden för vår del. Från Waxholm blev det buss till utgångspunkten.

Gudrun och jag hade tagit tåget till Stockholm från Västerås. Eftersom det var linjearbete efter Bålsta blev det buss därifrån till centralen. På hemvägen hade vi däremot skaffat biljetter för resa med Swebus tillbaka till Västerås. På det viset passade tiderna bäst med träffens tider.

Det var en trevlig och intressant släktträff som ordnats av Johan, Egons son. Nästa träff 2017 blir i Skåne-Tranås under Blomsterfestivalen.

God natt!

Inga kommentarer: