fredag 16 september 2016

Fredag 16/9

God kväll!

Grattis till Julia i Karlstad som fyller 12!

Jag har varit utan bredband, telefon och TV med Telias utbud under drygt en vecka. När jag felanmälde fick jag beskedet att det skulle vara klart den 14:e. Jag hann knappt läsa meddelandet förrän nästa kom som sade att det var ett större fel och skulle ta längre tid att åtgärda. Det gick hyfsat i alla fall för i eftermiddag var allt i sin ordning. Nu har jag ändå klarat mig eftersom jag också har ett mobilt bredband, mobiltelefon samt TV via Canal Digital.

I morse var vi två i gympagruppen som tränade trots att vi inte hade vår ledare tillgänglig. Båda med ursprung från Alingsås. Vi har också växt upp på samma gata och i samma hus, men med 20 år emellan. Det fick bli en halv timme cykling och två varv i Milogruppen, men endast styrka.

Då har höstens hockeysäsong startat. BIK mötte Västerås och vann med 4-2 (1-0, 1-0, 2-2). Det sista målet i tom kasse. BIK hade ytterligare ett mål inne, vilket bortdömdes. Varför vet jag inte. Jag tycker att försvaret såg säkrare ut än förra året och det var många skridskosnabba spelare. Totalt var det 2728 besökare.

God natt!

Inga kommentarer: