lördag 17 februari 2018

Lördag 17/2

God kväll!

OS-tider är lika med mycket tv-tittande. Idag var det dags för damstafetten på skidor. Sverige tappade på första sträckan. Det åts upp på andra där Norge tappade och Kalla var uppe i topp och lämnade över till Ebba Andersson som sedan såg till att Stina Nilsson gick ut först, några sekunder före Björgen. Stina klarade inte norskan utan fick finna sig i att silvret klarades någon sekund efter norskan.

I skidskytte var det masstart och en miss i sista skjutningen gjorde att en trolig medaljchans försvann.

Under eftermiddagen var det resa till Karlskoga och matchen BIK-Almtuna. 2.020 åskådare fick se BIK vinna i förlängningen med 5-4. BIK gör många mål, men släpper också in en massa. Första perioden vann Almtuna med 0-2, andra målet två sekunder före paus. Andra perioden vanns av BIK med 3-1 och därmed ställningen 3-3. I tredje fick Almtuna ett tidigt mål och då bytte BIK målvakt. I slutet av perioden tog BIK ut målvakten och kvitterade och därmed blev det förlängning. Här avgjorde nr 23, Höggren, och vinst med 5-4.