fredag 24 maj 2024

Fredag 24/5

 God kväll!

Mulet och svalare. Vid frukosttid ringde Thomas och undrade om jag behövde hjälp. Lite senare dök han upp med instrument och verktyg. Eftersom informationslampan var helt död och inte visade någon färg koncentrerade han sig på laddningsstationen. Vi bytte transformator. Provade med den andra robotens. Då lyste det men när vi satte den första robotens transformator i den andra fungerade även den. Alltså inget transformatorfel. Vi trodde att det hade slitits bort ärg med alla in och utdragningar och gick in och tog en kopp kaffe. Kom ut och då stod roboten still igen. Thomas upptäckte att det var ett brott på transformatorsladden vid kopplingen till laddstationen och med hjälp av en provisorisk lösning med en spik snurrade roboten igång igen och har så gjort ända fram till i kväll då han gått in för nattvila.

Vid lunchtid blev det färd till Karlstad enligt Gudruns önskemål. Det blev ganska lindrigt för hon nöjde sig med ett besök på Lars Lerins utställning och endast hemslöjd och hantverksaffär.



Lite olika motiv. Man kan undra hur han orkat få fram så många tavlor och dessutom sålt en massa. Utställningshallen är ju stor och på väggarna är det fullt.
God natt!



Inga kommentarer: