lördag 25 juli 2015

Lördag 25/7

God kväll!

Efter frukost var det dags att söka sig fram till det pensionat där vi skulle träffas för kusinträffen. Totalt var det 41 stycken, men det är fel att kalla det kusinträff eftersom flertalet är kusinbarn och kusinbarnbarn. Efter en god lunch var det dags för färd till Glimmingehus, där vi blev guidade. Många turister var det och trångt med parkering. Vi fick ställa oss efter vägen och gå ett par hundra meter.

Efter guidningen fortsatte vi vidare till Skåne Tranås och Idas Café för eftermiddagskaffe.

Vid 19-tiden var vi, som inte lämnade Skåne Tranås för hemfärd, hembjudna till Kristina, en av kusinbarnen på efterfest. Det blev sallad och dryck samt kaffe och en fantastisk tårta. Hennes stora intresse var att baka tårtor och hon fick beställningar till bröllop och födelsedagsfester. På fritiden gjorde hon ett par varje vecka.

Morgonen såg ut att bli regnig och det kom också en skur vid frukosten. Men när vi gav oss iväg slutade det och det blev en mycket fin dag. Först under kvällen kom det en skur, men då var vi inomhus och det klarnade snart upp igen. Totalt sett blev det en toppendag och nästa års släktträff kommer att vara i Stockholm den 9:e juli.

God Natt!

Inga kommentarer: