onsdag 13 oktober 2021

Onsdag 13/10

 God kväll!

En fin solig dag med frost under de tidiga morgontimmarna.

Numera kan man göra de flesta ärenden via nätet. På 1177.se beställde jag hälsokontroll eftersom jag inte tagit blodtrycket på över fyra år och tabletter mot högt blodtryck har jag beställt via 1177. Eftersom mina egna mätningar ger betydligt lägre värden  idag tycker jag att det kan vara dags att kolla upp det. Samma gäller kolesterol som jag inte kollat på ca 10 år. Man kan ju undra hur det kommer sig att läkarna skriver ut nya recept utan att kolla upp någon gång hur det står till. Enligt vad som visades skall ett besked komma inom fem dagar. När jag anmälde för hörselkontroll skulle besked komma inom två veckor. Måste vara långa veckor inom sjukvården. Har inte hört något ännu.

Ytterligare ett par ärenden på datan klarades av innan jag gick ut och lastade in robotarna i bilen. Körde dem till Filipstad för genomgång och vinterförvaring. Fortsatte till Ica för veckans matinköp. Idag åkte en grillad kyckling med och det fick bli en kycklingsallad till lunch.

Under kvällen var det dags för BIK-Vita Hästen från Norrköping. Mycket målfattigt. BIK vann med 1-0 efter mål i tredje perioden. De hade ett mål inne efter två minuter i första, men det dömdes bort.

God natt!


Inga kommentarer: