tisdag 23 februari 2016

Tisdag 23/2

God kväll!

Mulen morgon, men när frukosten var avklarad var molnen skingrade. Det blev en promenad till badstranden, som ligger tre kilometer bort. Stor strand, men ett fåtal intresserade badare. Efter hemkomst blev det som vanligt någon timme vid poolen.

Såg BIK-matchen i går, första och sista perioden. Första perioden som vanligt ganska bra, men i tredje rann det iväg. Förstår inte varför det inte satsas på en första målvakt. Som vanligt gick också försvaret bort sig och lämnade helt öppet mål för motspelarna. Det har blivit alldeles för många matcher där man inte klarar matchen ut.

Nu väntar kvällens middag.

God natt!

4 kommentarer:

KW sa...

Hallå där! Var befinner ni er? Det var verkligen en resa hemligmakeriets tecken. Plötsligt skulle det resas och ännu har du inte skrivit vart...

S-O Svensson sa...

Gran Canaria, Las Palomas i mellanväder.

S-O Svensson sa...

Det blev lite fel. Las Palmas skall det vara!

KW sa...

Aha, det lät sämre rent vädermässigt än vad Kanarieöarna brukar ha, men sedan hörde jag att det varit osedvanligt skruttigt där. Det verkar dock som om det vänt och ni har det bra!?
Själva beger vi oss till Jämtland i morgon efter jobbet/skola och blir borta en dryg vecka. Åre när hela övriga Stockholm är där samtidigt är inte drömmen, men vad gör man inte när man har barn i skolåldern...
Fortsätt njuta av sol bad för att sedan åka till fjällen när det är tomt där :-)