Torsdag 18/2

God kväll!

Ett grattis till barnbarnsbarnet Linnéa som fyller 2 år idag.

På Rotarymötet hade vi besök av Kalle Selander, utvecklingschef på Karlskoga Kommun. Han höll ett entusiastiskt och intressant föredrag i mycket positiv anda.

Under kvällen åkte vi in till Karlskoga för att se matchen BIK-Pantern. BIK hade en hel del fina lägen för att ta ledningen men när man inte träffar helt öppet mål är det svårt. Efterhand kom Pantern och kunde mycket väl ha haft flera måls ledning i första perioden. Nu tog de ledning med 1-0 i första perioden och var hela matchen i överläge. Som vanligt var det försvaret som gjorde bort sig vid flera tillfällen och då var Pantern effektiva. Matchen slutade med seger för Pantern med 3-2 inför 1963 åskådare. (0-1, 1-1, 1-1). BIK gjorde sitt andra mål i slutet, när de tagit ut målvakten.