fredag 8 maj 2015

Fredag 8/5

God Kväll!

Idag är det Markus tur att bli gratulerad på födelsedagen. Grattis!

Tidigt upp eftersom jag skulle in med bilen. Vid servicen hade de sett att det var dags för bromsskivebyte bak. Något som jag också hade observerat. Samtidigt skulle de titta på bakskärmarna där lacken hade släppt. Fick låna en Golf och jag åkte hem och klarade av bokföring. Vid halvelva var det klart med bilen så det bar iväg till bilfirman igen. Lacken gick inte under någon garanti, men de tog på sig hela kostnaden för lackeringen. De måste ha bilen i tre dagar och då kunde de inte låna ut någon bil, men eftersom jag nöjde mig med samma skåpbil som jag lånat tidigare ordnades det också.

Plockade ut den andra roboten. Samtidigt började den första att krångla. Han hade stannat och sa att det var batteriproblem. Satte in honom på laddning. Då gick han ut och vände och sedan in på laddning. Gjorde detta ett par gånger och då tyckte jag att det var lika bra att besöka läkaren. Plockade in honom i bilen och iväg till Filipstad. Jag trodde att batteriet var slut, men han var ju bara två år och jag vet en som har haft sin i åtta år utan problem. När jag förklarade felet fick jag beskedet att garantin fortfarande gällde och att de haft problem med Husqvarna 320 i början. Jag tror att detta var den första av den modellen som såldes i Filipstad. Troligen var det bara att byta ett kretskort. Han jobbar troligen inom en vecka när kortet kommit.

När jag skulle göra iordning middagsmaten vattnades det i munnen när jag tänkte på kålpudding. Eftersom jag hade köpt ett litet vitkålshuvud fick det bli det. Färs har jag alltid liggande i frysen. Ibland vill man frossa i riktig husmanskost.
Såhär blev resultatet.

Har sett Let´s dance. Man kan inte kalla det en danstävling. Det är mer en tävling om vem som är populärast.

God Natt!

Inga kommentarer: