lördag 5 september 2015

Lördag 5/9

God kväll!

Idag anlände Gudrun redan kvart i elva. Anledningen var att hon skulle med till vernissagen på Kvarnen. Vi parkerade bilen hos Larsson/Svensson eftersom hela stan var full av besökare till Oxhäljamarknaden. Vi gick sedan till Kvarnen i ett ganska fint väder.

Utställare kommande period är Lennart Aschenbrenner. Han har ateljéer i såväl Nice, Stockholm som Långban. Hans fru härstammar från Filipstad. Besökare kom från Karlskoga Konstförening eftersom samma utställning kommer dit om ett år.

När vi lämnade Kvarnen hade det börjat regna så det blev inget besök bland marknadsstånden. Istället åkte vi hem och åt kålpudding, som jag tillagat under förmiddagen.

Vi var i valet och kvalet om vi skulle åka upp till Sälen eftersom det, enligt prognosen, skall bli fint väder i morgon. Det slutade med att vi stannade hemma eftersom jag var osäker på om vi har kanal fem där uppe. Matchen Ryssland-Sverige gick på den kanalen. Nu blev det seger för Ryssland med 1-0, men skulle egentligen vara 2-0 eftersom deras första mål bortdömdes för offsida, helt fel.

God Natt!

Inga kommentarer: