fredag 11 mars 2016

Fredag 11/3

God kväll!

Gympamorgon utan instruktör. Förra veckan var vi två som sa att vi skulle köra själva idag. När vi var på väg till maskinsalen träffade vi Annika Tjernström, som tränade oss för några år sedan. Hon tyckte att vi skulle hänga med på hennes pass, Body Pump. Vi gjorde så och i morgon blir det antagligen träningsvärk eftersom det var längesedan som vi körde ett rent Pump-pass.

Eftersom vi inte hade ordnat med frukost åkte vi till Brödboden och fikade. Där träffade vi en annan gym.ägare som vi blev sittande med och pratade om gamla minnen från den tiden vi körde hos honom.

Fortsatte sedan till lagret, där jag skulle träffa Ljungkvist, som hade avverkat en massa träd på tomten. Det var oklart var tomtgränsen gick så jag var där med en tomtkarta. Samtidigt kom Eddie så det blev fullt gäng när även en Rotarykompis anslöt. Han var ute och vandrade med sin nya hund.

Under eftermiddagen blev det en tur till ICA eftersom det var magert i kylskåpet. Tittade in hos Larsson-Svensson och fick eftermiddagskaffe samtidigt som jag träffade de mindre barnen i familjen.

God natt!

Inga kommentarer: