Onsdag 29/11

God kväll!

Idag har det snöat och stundtals varit regn men slutfacit är ca 10 cm snötäcke nu i kväll. I Karlskoga var det helt snöfritt när jag åkte därifrån.

En tur till Ica eftersom det var ganska så tomt i kylskåpet. Är nog 14 dagar sedan förra inköpet.

Under kvällen till Nobelhallen för att se BIK möta serieledarna Oskarshamn. Det började bra för BIK och redan efter drygt 2 minuter fick de första målet. Ytterligare ett i första och även Oskarshamn fick in ett. Andra perioden blev mållös. I tredje gjorde BIK ytterligare ett efter första halvminuten. De hade ledning hela matchen som slutade 5-3. Oskarshamns tredje mål var årets bästa bjudning från BIK. Inför 2.084 åskådare vann BIK sin andra match med de nya tränarna. Det var mer kämpaglöd än vad de tidigare visat. (2-1, 0-0, 3-2).