måndag 15 januari 2018

Måndag 15/1

God kväll!

Även idag en del tid vid datorn, men denna gång var det för att registrera de egna månadsbetalningarna. Varje månad är det poster som kan anses onödiga och borde sägas upp men lika förbaskat är de kvar vid nästa månadsslut.

Det gick även en del tid med att söka sol och värme. Hade tänkt mig Thailand, men tyvärr, från Örebro fanns inga platser kvar och till Arlanda vill jag inte åka. Tar ju alldeles för mycket tid både dit och hem. Det fick bli Gran Canaria istället.

Har sett Idrottsgalan och man blir lite uppretad när Ryttar-Fredricson får priset för andra gången. För resultatet på en enda tävling och motståndaren är utsedd som världens bästa kvinnliga idrottare med massor av medaljer och världsrekord. Dessutom tycker jag att flera av de andra nominerade låg före honom. Det gäller att ha ett stort förbund som kan mobilisera alla hästtokiga.

God natt!

1 kommentar:

Janne sa...

Håller helt med dig om Jerringpriset. Både Sara och Tove Alexandersson ligger hästlängder före Fredriksson. Skaffa dig en bra häst bara, för det är den som gör jobbet.