onsdag 11 april 2018

Onsdag 11/4

God kväll!

Grattis till Emelie på 30-årsdagen!

Gick upp som vanligt trots att gympan idag inte började förrän klockan 8.00. Hade därför god tid till tidningsläsning och frukost. Det blev som vanligt ett tufft pass med cykel, löpband och styrka med skivstång samt magträning. Mycket benträning blev det.

En tur till Filipstad för att hämta ut blodtrycksmedicin, ICA-handel samt inköp av vin till Rotarys vinlotteri. Vanligen är det en i Munskänkarna som köper vinet men eftersom han är sjuk förväntas det att jag skaffar det eftersom jag är klubbmästare och sköter mycket av det praktiska.

Fick telefonsamtal från Nordea i Karlskoga av en tjej som meddelade att hon var ny personlig bankman till mig. Jag vet inte hur många personliga bankmän jag har överlevt. Jag har aldrig kontakt med Karlskogakontoret numera utan jag har även bankkontakter med Karlstad. Nu skall vi träffas i Karlskoga tillsammans med Karlstadmannen.

Såg matchen Djurgården-Skellefteå. En jämn match som länge leddes av Skellefteå med 1-0. I tredje perioden kvitterade Djurgården och i slutminuterna slog Patrik Lund, en tidigare BIK-spelare, in vinstpucken.

God natt!

Inga kommentarer: