torsdag 1 november 2018

Torsdag 1/11

God kväll!

En fullmatad dag. Klockan var satt på väckning 5.00 men vaknade och gick upp 10 minuter före. Till gympan mellan sju och åtta. Frukost och sedan iväg till Bofors Hotel. Vi samlades i styrelsen klockan 10 innan besök av Guvernören med vice. Sedan ordinarie möte med föredrag av Guvernören.

Hem och bytte kläder för fortsatt färd till Karlstad och träff med min bankman för genomgång, dock utan att göra några ändringar.

Till Harrys för mat innan vi satte oss på hockeybussen till Löfbergs Arena för match mellan Färjestad och Skellefteå. Matchen började bra med 2-0 ledning efter första perioden. I andra reducerade Skellefteå till 2-1 och i slutminuten i tredje blev det 2-2. Förlängningen vanns av Skellefteå och de vann således matchen med 3-2. Hemma igen strax efter halv elva.