Fredag 6/3

God kväll!

Efter en lugn frukost gick jag ut i det fina vårvädret med behaglig temperatur och vind. Plockade ner ljusslingan som suttit uppe, dock inte tänd sedan 20-dag Knut.

En tur till Filipstad före lunch. Det var en tät dimma hela vägen.

Under kvällen blev det sista matchen i grundserien för BIK. De mötte MODO inför 2.643 åskådare. Av dem var det en hel del MODO-fans i röda tröjor. BIK startade bra och borde haft ledning med ett par mål, men perioden slutade 1-1. De hade ett par riktigt hårda stolpskott. Även andra perioden slutade 1-1, nu hade MODO jämnat ut spelet. I tredje fick MODO in tredje målet och när BIK tog ut målvakten blev det ett mål i tom kasse, alltså 4-2 till MODO. Man kan fundera på vad domare Sandahl ser. Han stod och borde tagit utvisning två gånger till BIK:s förmån. Däremot tog han tredje förseelsen och skickade ut en BIK-are. Allt i samma anfall. Det var inte bara publiken som tyckte att det skulle varit utvisning, även experten tyckte det samma. Slog på TV:n och såg matchen enbart för att höra vad experterna tycker. Ibland kan det vara intressant att höra om vi har samma åsikt om matchen.