tisdag 31 mars 2020

Tisdag 31/3

God kväll!

Då var det dags för gympa, första gången på nästan en månad. Vi var tre tappra plus ledare i vårt gäng samt ett litet fåtal andra som höll till bland maskinerna.
Det blev en halvtimmes spinning följt av styrka med gummiband och viktplattor samt magträning förstås. Borde bli lite känningar i kroppen i morgon.

In på Ica i Storfors för lite kaffebröd eftersom städhjälpen väntade där hemma. Det var andra gången under månaden. Hon skulle ha besökt Polen under min semestervecka men hade skippat det p.g.a., gissa vad. Det luktade nystädat när jag öppnade dörren och hon har bytt gardiner i köket och hallen och gången emellan samt plockat fram nya trasmattor och gula löpare på bänkar. Börjat med att putsa fönster, denna gång i köket.

Eftersom min blodtrycksmedicin var i det närmaste slut åkte jag till apoteket och tog ut en omgång. Det fick bara vistas ett litet antal inne på apoteket åt gången. När jag kom kunde jag gå in direkt men efter mig kom det några som fick vänta. När en gick ut fick nästa komma in.

God natt!

Inga kommentarer: