onsdag 6 maj 2020

Onsdag 6/5

God kväll!

Grattis till Sammy på 38-årsdagen!

Vaknade tidigt till en dag i sol. Efter morgontidningar och frukost blev det ett pass med röjsåg och kratta. Det var vissa växter jag kapade med sågen istället för att gå med en häcksax. Körde sedan allt till min rishög som växer för var dag. Under arbetets gång följdes jag av kvittrande fåglar. En domherre var framme och hans röda färg gjorde sig bra mot det gröna gräset. Även vitsipporna visade sin glädje genom att slå ut sina blommor i full skala. Gullvivorna har också börjat slå ut där de står i gräsmattekanten.

Vid 14-tiden plingade det till i mobilen. Det var kvittot från inköpet på Ica som anlände. Jag har lagt in elektroniskt kvitto. Det var Susanne som var och handlade med mitt Ica-kort. Femton- tjugo minuter senare kom hon med varorna. Hon hade även med ett par bakelser och det blev fika och en pratstund innan hon återvände till Filipstad. Eftersom jag tittar på McLeods Döttrar hade hon med sig resterande filmer om jag ville se mer än de tre dagar i veckan som det sänds. Tills vidare håller jag mig till TV-sändningarna. Varar längre på det viset.

Efter dagens avsnitt av ovanstående serie var det fortfarande sol och fint så det blev ytterligare en liten tur ut i trädgården. Denna gång krafsade jag lite i ett par rabatter.

God natt!

Inga kommentarer: