fredag 18 december 2020

Fredag 18/12

 God kväll!

Idag var det vinleverans igen. Vinklubben skickar var tredje månad om man inte avbokar. Nu har jag troligen flaskor för hela 2021. Eftersom man inte dricker i samma takt ökar lagret undan för undan. Fick bereda lite ny plats i vinkällaren.

Följde skidskyttedamerna i sprintloppet. Det blev bara norskt på pallen och systrarna Öberg kom 4:a och 5:a.

Då var det dags för ny presskonferens och nya restriktioner. Affärer och gym skall begränsa antalet besökare. Hur? Jo, det får de själva ta fram. Några regler nämndes inte. Detta har man gjort på vårt gym för flera månader sedan. Varje lokal har fått sitt maxantal och i aerobiksalen har man märkt ut platser och i spinningsalen har ett antal cyklar plockats bort. T.o.m. munskydd accepteras nu i kollektivtrafiken. Det var ju bra att kungen yttrade sig så de fick något att gå efter. Att de misslyckats nämns inte. Det är ju andras fel! 

I kväll såg jag en av de sämsta matcherna denna säsongen. BIK mötte Väsby borta. Före matchen sa tränaren att de skulle tömma sig före juluppehållet. Det verkade dåligt med det. Matchen slutade 1-1 och gick till förlängning. Där blev det mål för Väsby efter att domaren missat en utvisning, vilket han senare höll med om. Vad hjälpte det då situationen gav fritt fram för den som skulle utvisats. 

God natt!

Inga kommentarer: