söndag 13 december 2020

Söndag 13/12

 God kväll!

Vaknade redan vid 6-tiden. Tänkte först att gå upp men besinnade mig och lyckades sluta ögonen och gå upp som vanligt efter halv åtta. Frukost med tredje ljuset tänt.

Tittade på skidor för damer. Inte som vanligt eftersom varken Norge, Finland eller Sverige tävlar just nu p.g.a. Coronan.

Lite senare blev det skidskytte. Damernas jaktstart. Bäst lyckades Hanna Öberg som startade som 29:a och kom i mål som fyra. Orkade inte hålla tredje platsen ända in i mål.

Senare på eftermiddagen var det dags för herrarnas stafett i skidskytte. Herrarna skötte sig bra och gick i mål som segrare.

Tittade på hockeymatchen Örebro-Färjestad. Färjestad spelade igår, men just nu blir det matcher lite hur som helst eftersom vissa matcher blir uppskjutna och skall tas igen så att serien kan sluta vid rätt tidpunkt. Under matchens gång fick jag ett FaceTime-samtal. Det händer inte så ofta. Det var brodern i USA som hörde av sig. De tycktes må bra och under eftermiddagen skulle de ha en liten fest för barnbarnen. Apelsinerna lyste gula i bakgrunden.

God natt!

Inga kommentarer: