Lördag 30/1

God kväll!

Kylan fortsätter. Idag var det antagligen den kallaste morgonen denna vinter, ca 17 minus. Då räcker det med att hämta tidningarna för att tycka att innevärmen är behagligare.

Under förmiddagen fick jag ett telefonsamtal från lillebror i Filipstad och under eftermiddagen var det ett kort besök av Sten-Åke och Stefan som hämtade ved till sina kaminer.

Under eftermiddagen var det återigen hockey med BIK. Denna gång var de i Mora. Här gick det inte så bra. Första perioden 0-0. I andra fick Mora 1-0 när de spelade 5 mot tre i nästan två minuter. I sista perioden blev det ytterligare två mål för Mora när BIK tagit ut målvakten för att reducera. Mora verkade vara det hungrigaste laget och det var först när BIK släppt in första målet som de kämpade på riktigt.

Idag missade jag damernas skidor. Såg i periodpausen att Svahn vann med Johaug på andra plats. Hon börjar bli lite mänsklig. Det var andra förlusten för henne på två dagar.

Har avslutat tv-tittandet med en verklighetsbaserad film om Mc Donald´s.