En mer mulen dag men med en temperatur med några grader över 20.

Förmiddagen försvann fort med frukost, laddning av en tvättmaskin, byte av lakan och hängning av tvätt.

Jag har inte handlat på över en vecka och det börjar gapa tomt och jag kände inte för varken handling eller matlagning så det blev en tur till Filipstad och en Dagens.

Under eftermiddagen tog jag fram gräsklipparen och klippte kanter efter Robotarna samt de små mattorna på fram och baksidan.

I hockey-VM mötte Sverige Ryssland i en måste match. Seger var det enda som kunde föra Sverige till kvartsfinal. De hade ledning med 1-0 från första perioden till det återstod 7-8 minuter. Då gjorde Ryssland två mål men Sverige kom tillbaka med ett så det blev förlängning och straffar. Här vann Ryssland med en straff och skickade bort Sverige från fortsättning i mästerskapet.