fredag 3 april 2015

Fredag 3/4

God Kväll!

Klockan 10.00 hade vi bestämt med "vår" chaufför att hämta oss. Någon minut före kom en minibuss med plats för ett 10-tal passagerare och sa att vi skulle åka med honom, när jag talat om att vi väntade på en taxibil. Vi hoppade in och sedan tänkte man till, det kunde ju vara vem som helst och köra iväg oss till vilken plats som helst. Vi hamnade i alla fall där vi skulle, Turkeak Beach. Bestämde att han skulle hämta oss halv två på samma plats.

Stranden hade en sand som var som mjöl i kornstorlek. Det sämsta var att det låg hotell efter hela sträckan och det var svårt att finna någon lämplig och skuggig liggplats.

När vi var på väg till bilen kom vår riktige chaufför emot oss. Han hade haft bilen inne på verkstaden under morgonen. Nu åkte vi till en liten thairestaurang, där vi åt dagens lunch.

När vi var tillbaka på hotellet fick det bli dusch och vila resten av dagen fram till middagen. Det blir mer ätande här än hemma.

Nu är även middagen avklarad så nu kan man säga att dagen är avverkad. Sitter och svettas vid datorn trots att solen gått ner för länge sedan. Men härligt är det.

God Natt och Glad Påsk på er!

Inga kommentarer: