måndag 28 november 2016

Måndag 28/11

God kväll!

En fin dag utan blåst, men ganska kylig.

 Såg domherrar bland maten, tog kameran och gick ut. Tyvärr, de flög iväg. Fångade dock en större modell av domherre. Det är en hållare för talgbollar, som jag vunnit. Har inte använt den för jag trott att de stora fåglarna skulle rensa den omgående. Det visar sig att de har inget att sitta på så de kommer inte åt att äta från den.
 Trots allt det blev en adventsgran. Syns knappt i mörkret. Fick hälften av lampor i år eftersom jag använt två slingor och en var trasig.
Strandkullen i höst/vinter-mörker.

Har diskuterat med Telia idag igen om TV-och telefonproblem med fibern. Telefonen fixades men TV:n går inte att få igång. Jag har sagt att fibern och routern sitter på sämsta tänkbara ställe och att signalen är för svag. Under eftermiddagen kom Stefan och Samuel. Jag hade pratat med Stefan under förmiddagen. Nu kom han och hade kablar med sig. Nu kunde de flytta ut routerrn i hallen och mycket riktigt då funkade det. Nu gjorde vi så att vi körde igång köks-TV:n och jag startade sedan TV:n i sovrummet med inomhusantennen. Jag vill ju inte ha några kablar dragna. Som vanligt kör jag med parabolen i TV-rummet.

God natt!



Inga kommentarer: