tisdag 23 oktober 2018

Tisdag 23/10

God kväll!

En lugn morgon, startade inte gympan förrän 7:30 idag eftersom vår instruktör jobbade natt och inte kunde komma tidigare.

Under kvällen har jag varit i Karlstad på CCC, inbjuden av Nordea till en av deras informationskvällar. Började med välkomstdrink och mingel.
Sedan informerade en kvinnlig fondchef från Nordea, Stockholm, om miljöfonder eftersom kvällen gick i klimat och miljötänk.
Efter hennes 20 minuter blev det en buffémiddag och därefter blev det ett föredrag av Peter Sandahl som jobbar inom Nordea. Han är en riktig natur- och miljömänniska som då och då tar tjänstledigt och klättrar i berg och är ute på äventyr. Under sommaren har han under 100 dagar tillsammans med en kamrat besökt 72 av de 82 största bergstopparna i alperna. Målsättningen var 82, men det klarades inte. När man sett bilderna därifrån skulle nog en topp vara en prestation. Svårt att förstå hur de kan klara livhanken med stup runtom. Sömn 2-3 timmar, klättring under natten för att kunna bestiga toppen innan solen värmer upp snön.

God natt!

Inga kommentarer: