fredag 29 november 2019

Fredag 29/11

God kväll!

I morse var det snö på marken när jag lämnade sängen. Inget större snödjup, men det hade lagt sig både i trädgården och på gatorna. Under dagen har solen tittat fram för första gången på länge och termometern har visat minusgrader.

Nu är vi inne i den perioden då det inte blir mycket gjort under förmiddagen vid veckosluten. Skidsäsongen är igång. Började idag med sprint.

Jag har nu plockat fram adventsstakar. Hittills endast på framsidan av huset. Får se om jag tar på baksidan också eller låter de vanliga fönsterlamporna stå kvar.

Idag var det dags för hockey på tv:n, BIK var i Karlskrona. Det började bra med 2-0 för BIK ganska tidigt, men perioden slutade 2-1 efter att Karlskrona reducerat. Andra perioden hade Karlskrona övertaget och efter två perioder stod det 3-3. I tredje ryckte BIK upp sig och gjorde tre mål och vann matchen med 6-3, det sista målet i tom kasse.