fredag 12 november 2021

Fredag 12/11

God kväll!

En kylig men fin dag. Eftersom jag inte åkte in till Ica i onsdags, som jag brukar, eftersom kylskåpet såg rätt välfyllt ut och godisskålen var fylld med Polly fick det bli en tur idag. Där hade man utökat brödavdelningen med massvis med nytt bröd både bland sött och grovt. Tog en stund innan jag lyckades hitta mitt vanliga Lingongrova.

Idag var det dags för hockeymatch mot AIK i Nobelhallen. Det var fritt inträde för alla damer och publiken uppgick till 3094 personer. Det började illa för BIK. Redan efter några minuter stod det 1-0 till AIK efter självmål. Trots övertag var det omöjligt för BIK att få in pucken. I andra gick det bättre och efter två perioder hade BIK tagit över ledningen efter tre gjorda mål. I tredje fick AIK två mål och även denna gång var ett av dem ett självmål från BIKs sida. Matchen slutade 6-3 till BIK och bäst lyckades Färjestadslånet Lawner med tre mål, det sista i tom kasse.