fredag 8 april 2022

Fredag 8/4

 God kväll!

I morse möttes jag av en otrevlig syn. En massa snö med ett snödjup på minst 20 cm. T.o.m på verandan var det lika djupt med snö eftersom det blåst rätt in. Verandan och balkongen är det enda som jag skottat. Får se om jag plogar i morgon. I så fall blir det nog bara en väg, resten får vara.

När jag, efter frukosten satte på den stora tv:n var den svart. Naturligtvis hade det lagt sig snö på parabolen. Den har klarat sig hela förra vintern och vintern fram till idag. Tänkte ett tag gå upp på taket och rensa den men tänkte att det skulle bli ett jäkla liv om ungarna fick reda på det så jag avstod. Jag hade aktiverat streamingen på tv:n men när jag skulle gå in och kolla visade det sig att det funkade till jag valde program. Då fick jag meddelandet att jag skulle välja paket på cMore. Ringde Allente med vilka jag har avtalet. De kunde inte göra något så jag skulle vända mig till cMore. De i sin tur hänvisade mig till Allente igen. Där fick jag ringa fram och tillbaka utan att få ordning på det. Jag begriper ingenting och det gör tydligen inte de heller. På datorn kan jag streama cMoreprogrammen, men inte på TV:n. Nu spelade det ingen större roll eftersom bilden på TV:n kom tillbaka när snön hade tinat bort på parabolen. Det enda jag lyckades med var att få ner priset under något halvår. Det var ett arbete från ca 9.00 till 13.00 och utan resultat.

Under kvällen var det dags för första semifinalmatchen mellan HV71-BIK i Jönköping. BIK började bäst i första perioden och tog ledning med 1-0. I andra gjorde HV mål och efter två perioder stod det 1-1. I tredje gjorde HV mål i powerplay. Ett resultat som stod sig matchen ut och HV71 leder nu med 1-0 i matcher i bäst av sju. BIK fick två spelare skadade och som utgick. Får se om de är klara för spel på söndag då andra matchen går, även den på bortaplan.

God natt!

1 kommentar:

lotta sa...

Bra gjort att inte gå upp på taket 💕❤ det är som de säger " åren ger visdom" 🤣💕