God kväll!

Kyligt men ganska mycket sol.

När jag kom hem från gympan var huset tomt men välstädat. I köket hade de gula dukarna försvunnit och nu var det blå dukar på bord och bänkar.

Efter genomgång av tidningarna, de hade inte kommit när jag åkte i morse, gick jag ut till Hondan och monterade av plogen och gjorde den iordning för kommande arbete på tomten med ris och skräpkörning.

Under en lång kväll har det varit hockey mellan Färjestad-Rögle. Vid vinst var Färjestad klara för final, vid förlust var det en sista och avgörande match i Ängelholm om två dagar. Färjestad började bra och hade ledningen men Rögle kom ikapp och förbi i tredje perioden. Färjestad kvitterade när det bara återstod någon minut i tredje perioden. Först efter halva perioden i femte lyckades Färjestad slå in 5-4.

Nu har vitsipporna börjat blomma även hos mig.