onsdag 14 december 2022

Onsdag 14/12

 God kväll!

Vädret följde inte prognosen så när jag tittade ut i morse hade det kommit 15 - 20 cm snö. Den var väldigt lätt och jag nöjde mig med att skotta av trappor och veranda. Händer inget speciellt blir det en vit jul.

Jag skulle träffa en representant för Global Invest på Nobel Hotel men han meddelade att han måste passa sjukt barn så vi sköt fram det till nästa vecka.

Bilen har sagt att det är dags att fylla på adblue så jag köpte det på bensinstationen när jag åkte in till Filipstad för inköp på Ica. Priset var tre gånger högre än vad det brukar kosta på Biltema men där finns inte 5 liters när jag tittat. Efter vad de sagt kommer det från Ukraina och det är svårt att få fram.

Ingegerd Höglin ringde och bjöd in på eftermiddagskaffe tillsammans med ytterligare ett grannpar. Det blev en trevlig eftermiddag och jag kom lagom hem för att se Södertälje möta BIK. In i andra perioden hade BIK ledning med 4 - 1 men trots det gick matchen till förlängning och Södertälje vann med 5 - 4. Nu ligger de kvar på fjärde och femte plats i serien när halva säsongen är gjord.

God natt!

Inga kommentarer: