söndag 4 december 2022

Söndag 4/12

 God kväll!

Någon grad minus och vitt på marken var det som mötte mig i morse vid 7-tiden. Efter frukost och lite korsord var det dags för masstart på skidor för damer. Slutade med seger för Frida och tredjeplats för Ebba. Även herrarna gick bra med två inom de 10. Fyra norrmän i täten.

Problem med batteriet till 4-hjulingen så jag satte på laddning. Idag kom det ett flertal domherrar till fågelmaten plus de vanliga talgoxarna och nötväckorna samt ekorrarna. I år har jag varit förskonad från kajor och skator. Har de möjligen upptäckt att de inte kommer åt talgbollarna i den nya mataren.

Fick besök av Sten-Åke som överlämnade en tunna salt för kommande halkbekämpning. 

Kom ner från övervåningen och såg att såväl slinga som ledljusen på verandan var släckta. Märkte att även kylskåpet var utan ström. Jordfelsbrytaren hade utlöst och nu gällde det att se i vilket säkringsskåp säkringen hade utlöst. Kollade två och tänkte titta i källaren och då var det mörkt där. Det underlättade sökandet. Under morgondagen får det bli felsökande för att se vad som ställt till det. Om det är slingan timern eller något annat. Aldrig får man vara riktigt nöjd.

God natt!

Inga kommentarer: