tisdag 9 april 2024

Tisdag 9/4

 God kväll!

Milt, men när jag åkte till gympan vid halv åtta var det riktigt dimmigt. Det klarnade upp efter att jag passerat Storfors och i Karlskoga var det solsken. Vi skulle börja gympan 8.00 men när jag var klädd för avfärd råkade jag titta i mobilen och då hade Carola meddelat att hon blev sen och skulle börja en halv timma senare. Då fick jag möjlighet att bläddra igenom tidningarna och plocka ur diskmaskinen innan jag gav mig iväg. Hon blev ytterligare försenad så vi körde enskilt, men hon hann fram med frukosten tills vi slutade.

Hemma var det städning och Ewa förstod att jag haft damsällskap eftersom det hade kommit in björkris med fjädrar. Lite förmiddagskaffe tillsammans innan hon var klar för dagen.

Under kvällen Brynäs mot BIK i femte matchen. En jämn match som gick till förlängning efter att Brynäs tagit ut målvakten i tredje och fick in pucken när det återstod sekunder. I förlängningen hade BIK övertaget men i slutsekunderna med spel 5 mot 4 lyckades Brynäs göra 4-3 och är klara för final. BIK har spelat färdigt för säsongen men gjort en mycket godkänd prestation.

God natt!

Inga kommentarer: