torsdag 13 mars 2014

Torsdag 13/3

God Kväll!

Idag var vi ett fåtal på gympan. Det blev ett pass som startade med uppvärmning följt av styrka med skivstång och hantlar. Slutligen magträning innan vi gick in i spinningsalen och avslutade passet med 25 minuter spinning.

Efter frukosten till revisorn med bokslutsunderlag före besök hos Tedenrud via inköp av kaffebröd hos Brödbagarn.

På Rotary hade vi besök av P4 Örebros kanalchef Päivi Hjelm som berättade om radiokanalen.

Under veckan hade jag fått telefon från Brigitte i konstföreningen. Vi skall deltaga i en mässa i museet i Karlstad under helgen. Nu hade en person fått förhinder p.g.a. sjukdom och därför lovade jag att ställa upp under fredagen med montering av montern. Jag åkte därför in till Kvarnen och hämtade de skyltar etc som skulle med. Samtidigt tittade jag på nästa utställares tavlor, som han precis hade hängt upp. Det är Filipstadskonstnären Christer Fallgren som har vernissage på lördag. Enligt mitt tycke många fina tavlor och till humana priser. Konstintresserade bör ta tillfället i akt och göra ett besök på lördag eller annan tid under utställningen.

I kväll mötte BIK Rögle på bortaplan. BIK hade stort manfall och spelade bara med tre kedjor. De började bra, men det ville sig inte. Rögle vann matchen med 3-1, (2-0, 0-0, 1-1). Rögle gjorde samtliga mål i PP-spel. I tredje perioden var ställningen 2-1 när det blev utvisning helt i onödan. Man kan fråga sig om vissa hockeyspelare inte har förmåga att tänka. De är ju lagspelare och bör kunna besinna sig innan de hoppar på och bråkar. BIK hade ett mål inne i slutet, men det bortdömdes p.g.a. spelare i målgården.

God Natt!

Inga kommentarer: