Fredag 13/2

God Kväll!
Mulet och milt.
Städade undan i köket. Det görs inte så ofta.

Lagom till bussen kom från Västerås till Karlskoga anlände jag till busstationen. Plockade upp Gudrun och vi åkte till Nykroppa. Det fick bli en lättare fika. Tänkte laga mat, men vi beslöt att jag förberedde så långt det gick och färdigställde middagen när vi kom från matchen i Nobelhallen.

Det var match mellan BIK-Björklöven. Matchen började bra med 1-0 till BIK efter 16 sekunder. Därefter blev det en bråkig och tråkig match. Trots att BIK hade flera tillfällen i PP-spel, även med 5 spelare mot tre blev det ingen utdelning. Man snurrar runt och tiden rullar iväg utan att man gör några avslut. I tredje perioden, när det stod 5-4 till BIK och det endast var ett par minuter kvar trodde man att segern var klar, inte då. Då spelar man pucken i egen zon istället för att skjuta ut den och därmed oavgjort när det återstod ca 15 sek. I förlängningen fick givetvis Björklöven in pucken och BIK fick 1 poäng istället för de tre de haft strax innan.

När vi kom hem blev det en sen middag. Det smakade bra och nu går man till sängs med full mage. Kanske inte så lämpligt, men någon enstaka gång kan väl inte göra så mycket.