tisdag 4 juni 2019

Tisdag 4/6

God kväll!

Dagen började med gympa som vanligt på tisdag. Efter den gemensamma frukosten åkte jag till ett av apoteken för att hämta ut de blodtryckstabletter som inte fanns hemma i Filipstad. Har aldrig tidigare hänt att de inte kunnat leverera när jag hämtat. Eftersom de inte hade kommit när de väntades in och dessutom inte fått någon ny leveranstid tog jag Karlskoga istället.

Efter lunchen hemma blev det lite plock i trädgården. Plockade fram fontänen och vattnade en del blommor, bl.a. de pelargoner som jag övervintrat och nu har placerat på den inglasade altanen. Såg att rosorna hade massor av bladlöss så jag sprutade dem med såpvatten.

När jag var nere i växthuset och fyllde planteringslådorna med vatten gick jag ner till sjön för att se hur det stod till med måsägget som jag tidigare sett. Såg inget ägg, men plötsligt rörde det på sig i boet och ut spatserade årets första måsunge.

Det var en ovanligt härlig eftermiddag-kväll så jag stannade ute med en sekatör i högerhanden och knipsade en och annan onödig gren.

God natt!

Inga kommentarer: