Lördag 28/12

God kväll!

En kall morgon som blev mildare efterhand. Under eftermiddagen kom det lite snö men samtidigt har det under kvällen blivit 0-gradigt så det försvinner troligen igen.

Under förmiddagen blev det en tur till Filipstad för att inhandla en flaska bubbel till nyårsaftonen.

Såg första skidloppet i Tour the skee. Bäst lyckades Ebba Andersson som placerade sig på pallen som trea.

Kvällen blev hockey i Nobelhallen tillsammans med drygt 2.800 andra. BIK mötte Västervik som man senast slog med 9-1 hemma. Denna gången gick det inte lika lätt. Västervik låg hela matchen i målöverläge trots att BIK hade mest puck. När tredje perioden började hade Västervik ledning med 3-1. BIK reducerade och lyckades också kvittera när det var 1,5 sekunder kvar av perioden. Förlängningen slutade 0-0 och i straffläggningen vann BIK. Det var endast ett mål av de sex straffarna. Alltså seger för BIK med 4-3.