God kväll!

Rejäl frukost med kaffe, havregrynsgröt, kokt ägg och en macka samt juice.

Satte mig vid datorn och tog fram blanketter från Skatteverket för rapportering av räntor och utdelning. Gjorde iordning och sorterade in januaris papper i den personliga pärmen för 2020.

Åkte in till Filipstad och hämtade hem nytvättade och manglade lakan.

Under kvällen till Nobelhallen för matchen BIK-Almtuna. Ett lag som BIK borde vinna mot eftersom Almtuna är ett bottenlag samt att BIK slagit dem enkelt i tidigare matcher. Det började dåligt med 2-1 till Almtuna i första perioden. De vann även andra perioden och hade ledning med 5-2 inför tredje. Där lyckades BIK reducera och även kvittera och matchen gick till förlängning. BIK hade ett par givna målchanser men det var Almtuna som fick in pucken, även om det var knappt. Seger med 6-5 för Almtuna. Tidigare gjorde BIK mål i PP spel men idag lyckades det inte trots flera försök. Spelare som tidigare gjort bra matcher syns numera knappt på isen. Fel attityd?