tisdag 7 april 2020

Tisdag 7/4

God kväll!

Gympamorgon med två tappra Alingsåsare. Två har gett sig iväg till stugor i Grebbestad och en har haft hjärnskakning, men kom till frukosten. En är hemma för Coronaskrämsel.
För oss närvarande blev det cykel 15 minuter, crosstrainer 10 minuter och löpbandet 15 minuter. För min del blev det gång. Efter detta styrka med hantlar samt magträning.

Under eftermiddagen fick jag två samtal om erbjudande att ta hand om veckans inköp, Thomas och Susanne.

När jag åkte in regnade det men på hemvägen klarnade det upp och under eftermiddagen var det lugnt och solen sken från en klarblå himmel.
GOD NATT!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Åh så härligt det ser ut vid sjön! När Coronaepidemin lagt sig måste jag komma och hälsa på! Vi hade tänkt åka till Alingsås över påsk och fixa 80-årskalas för mamma på annandagen, men som läget är nu får det bli till sommaren (eller hur lång tid det nu kan ta) istället. Mamma och pappa vågar vi inte träffa alls och med tanke på att vi bor i pestsmittade Stockholm åker vi inte ner till Alingsås över huvud taget. Tråkigt, men vi skall väl överleva... Vi skulle egentligen ha haft stort släktkalas på Lövekulle. Niklas syster Amanda med familj i England skulle kommit inklusive Amandas svärmor och så klart alla vi andra från Stockholm, Alingsås, Halmstad och Blekinge. Nu blir det inget av det.
Ha det så bra och sköt om dig!
Kram Katrin

S-O Svensson sa...

Här bor man med närmaste granne hundratals meter bort. Trots att jag även i vanliga fall lever på samma sätt känns det mer inlåst nu. Man vågar ju knappt visa sig ute för då tycker man att de stirrar på en och tänker, där går det en gamling.