onsdag 4 november 2020

Onsdag 4/11

 God kväll!

En ganska fin dag och lämplig för utomhusarbete.

Susanne kom med veckans inköp från Ica under förmiddagen innan hon skulle iväg till Wasa för eftermiddagsskiftet. Som vanligt blev det en fika och lite prat.

Efter hennes avfärd gick jag ut och körde ett pass med röjsågen. Sedan kändes det lagom att börja med matlagning. Jag hade spetskål och nötfärs så det fick bli kålpudding. Tänkte ta ett eftermiddagspass med lövblåsen men det blev inget med det.

När jag nästan var färdig till att äta fick jag se en Volvo köra in på gårdsplanen. Det var Stefan som kom med sin lövblås. Han hade varit hos fadern och nu tänkte han köra hos mig. Han körde upp alla ytorna och det har besparat mig en full arbetsdag. Min blås är lite mindre och tar därför lite längre tid. Nu kan jag lägga min tid på röjning.

Stefan i arbete.

Under kvällen blev det matchen Almtuna - BIK. Började bra med 2-0 till BIK i första. I andra kan man fråga sig vad BIK sysslade med. Släppte bl.a. in ett mål när de spelade fem mot fyra plus ytterligare tre mål efter några enkla misstag. Sista perioden vanns av Almtuna med 2-1 och matchen slutade alltså 6-3. (0-2, 4-0, 2-1).
För övrigt har det varit USA-valet. Snurrar i samtliga kanaler.

God natt!


 

Inga kommentarer: