God kväll!

Grått och blåsigt.

När jag kom ner i morse och tittade ut genom dörren fick jag se att jag hade haft besök i går kväll. På verandagolvet låg ett krossat ägg. Tydligen var det någon som hade önskat sig godis. Eftersom det inte blev det hade troligen ägget hamnat där i protest. Besökaren hade varit vänlig och bara släppt ägget rätt ner. Skatorna har sedan varit där och spritt ut skalen,

Hade ett långt samtal med Roland som ringde under förmiddagen. Han liksom jag mår bra och eftersom det var ett tag sedan vi pratades vid fanns det en hel del att ventilera.

Under eftermiddagen var det dags för matchen BIK-MODO i Nobelhallen. MODO gjorde första målet och var bäst i första perioden men den slutade 1-1 efter att BIK kvitterat i slutminuterna. Andra perioden tog BIK över och vann den med 2-0. I sista perioden kom MODO tillbaka och var också de som hade störst segervilja. Det verkade som att BIK trodde att de hade vinsten i hamn när de hade ledning med 3-1. Denna perioden vann MODO med 2-0 och matchen slutade 3-3. I förlängningen lyckades BIK få in slutmålet när MODO fick en utvisad.

TV-kvällen avslutades med Davids Hörna och Hot dog.