söndag 28 februari 2021

Söndag 28/2

 God kväll!.

Första tv-passet började på förmiddagen med semi och finaler i sprintstafett. Såväl damerna som herrarna tog sig till final. I finalen vann de svenska damerna guldet efter ett bra genomfört lopp. På herrsidan gick det sämre helt utan medaljplats.

När sprinten var slut blev det en tur runt på tomten och ner till sjön i det soliga, fina vädret. Blir det samma väder i morgon är det möjligt att man sitter efter solväggen på båthuset med en kaffemugg i handen.
Trots att det har hänt ett flertal drunkningsolyckor runt om i Sverige p.g.a. att folk gått genom isen var det både fiskare, skridskoåkare och t.o.m. fyra fyrhjulingar ute på isen. Jag skulle aldrig kunna komma på tanken att ge mig ut med fyrhjulingen och kanske braka igenom.

Eftermiddagspasset var matchen Vita Hästen-BIK. BIK hade ledning med 3-1, men slutade kämpa och strax blev det 3-3 och förlängning. Den lyckades de vinna och vann därmed matchen med 4-3. Tycker att de borde lärt sig att man måste kämpa till det bittra slutet. Mellan perioderna tittade jag på fotbollsmatchen Falkenberg-Degerfors i Svenska Cupen. Det sista jag såg var att Degerfors ledde med 3-1.

God natt!





Inga kommentarer: