söndag 7 februari 2021

Söndag 7/2

 God kväll!

Kall morgon, men under dagen var det inte mer än ca fem minus. Någon liten bättring.

Märkte att ett par element var mindre varma än andra. Gick runt och luftade dem. Gick också ner till pannan och fyllde på vatten till trycket 1.0, som det skall vara. Det hade sjunkit till 0,5. När jag kom in i TV-rummet märkte jag att mattan vid elementet var våt. Det visade sig att jag inte dragit igen skruven tillräckligt när jag luftade så det var bara att ta fram nyckeln igen och dra så mycket som gick. Ibland jävlas det för en.

En tur ut med bilen till Filipstad och lade på ett par brev som skulle iväg. Även om det mesta går via datorn dyker det upp något fall då och då när man får använda den gamla metoden.

Under eftermiddagen var det dags för hockeymatchen BIK-Västervik. Ett blekt BIK gjorde nog sin sämsta match, åtminstone under lång tid. Efter en bra period under senare tid var det närmast fiasko idag. Redan under första perioden låg de under med 3-0. Andra och tredje perioderna var jämnare och slutade 3-3 respektive 1-1. Seger med 7-4 för Västervik.Tidigare har försvarsspelet klaffat bra, men idag var det helt borta.

God natt!

Inga kommentarer: