onsdag 7 september 2022

Onsdag 7/9

 God kväll!

En solig och fin dag. Under förmiddagen satt jag vid datorn när jag hörde steg. Kunde inte förstå hur någon kunde vara inne i huset eftersom jag hade alla dörrar låsta. Gick ner för att leta efter inkräktaren. Då fick jag se en vit skåpbil stå på gårdsplanen och då förstod jag. Det var byggkillen som kommit för att åtgärda även den andra skorstenen. Det var när han klättrade upp på taket som jag hört stegen. Nu bör  sotarna vara nöjda eftersom huvarna varit felmonterade sedan jag lade det nya taket. När han försvann hade han fått ytterligare en beställning. Har tidigare pratat med den gamle snickaren om det, men det har inget hänt och dessutom har han problem med ben och höjder numera.

När jag kom hem efter besök på Ica i Filipstad och inte hunnit plocka upp varorna kom en bil inkörande. Det var Susanne och Sten-Åke som tittade in. Det blev eftermiddagskaffe och lite skvaller innan de försvann igen.

Under kvällen har det varit politik, först debatt mellan partiledarna för S och M och därefter Politikbyrån där man kommenterade debatten.

God natt!


Inga kommentarer: