Lördag 8/10

God kväll!

Mulen morgon som klarnade upp under dagen men med ganska kraftig vind. Under de senaste 24 timmarna hade det kommit drygt 10 mm regn.

Åkte förbi kyrkogården och kollade blommorna. De såg fortfarande ganska bra ut så de får stå ytterligare några dagar. Fortsatte till Filipstad och tankade eftersom det började bli tomt i tanken. Gick samtidigt till Greeks och köpte ljung som jag skall plantera på kyrkogården när jag tar bort blommorna.

Under eftermiddagen blev det Degerforsmatchen mot Sirius. Matchen slutade mållös 0-0. Fortsatte med sista perioden mellan Färjestad och Oskarshamn. Seger för Färjestad med 4-3. Avslutade idrottstittandet med matchen mellan Södertälje och BIK. Efter tre skott hade Södertälje tagit ledning med 3-0. I slutetr av perioden fick BIK första målet. I andra perioden fick BIK in enda målet och tredje perioden började med ledning 3-2 för Södertälje. Under perioden lyckades Södertälje få in ytterligare ett mål och när BIK tog ut målvakten blev det som det ofta brukar, ytterligare ett mål i baken och Södertäljeseger med 5-2. Nu har BIK spelat sex matcher och vunnit de tre första och förlorat de tre senaste. Ligger fortfarande femma i tabellen.

Nu får kvällen avslutas med en kvällsfilm.