onsdag 26 oktober 2022

Onsdag 26/10

 God kväll!

Vid 10-tiden anlände Anitas brorsdotter Anna med mor och son. Eftersom den mindre passageraren sov i bilen började vi med att besöka Anitas grav där de tände ett ljus. Därefter hem och fixade kaffe till kaffebrödet som de hade med sig. Efter kaffet åkte vi till Filipstad där de skulle besöka graven med Anitas föräldrar och hennes bror Thorbjörn. Även där tände de ett ljus.

De hade tänkt sig lunch på Hennickehammar så vi fortsatte dit. Där var det mycket folk men jag lyckades få ett bord. Strax efter att vi börjat äta fick vi svaret på varför det var så mycket folk. Ut från inre rummet kom prinsen med följe. Även Sofia var säkert med i högen men henne uppmärksammade jag inte. De hade tydligen varit på fabriksbesök på Ballograf. Efter maten skiljdes vi åt och reste åt var sitt håll.

Kom ihåg att jag skulle lämna nycklarna till Kvarnen efter söndagens arbetspass. Åkte in och fortsatte till Ica för veckans inköp.

Under kvällen besökte jag en ganska tam match mellan BIK och Tingsryd. Ställningen vid full tid var 1-1 och förlängningen var mållös så det gick till straffar där matchen avgjordes i Tingsryds favör inför 2139 åskådare.

Grabben, 2 och ett halvt år, var nog nöjd för han fick se både ekorre och rådjur.
Mor och dotter.
God natt!



Inga kommentarer: