torsdag 8 februari 2024

Torsdag 8/2

 God kväll!

I morse var det minus 16 grader när jag åkte iväg till gympan. Fyra tappra kämpade sig igenom ett pass med spinning växlat med styrka med gummiband och viktplatta. Avslutade med magträning.

Efter frukosten åkte jag till Möllers Bil eftersom bilen sagt att det var dags att byta batteri i nyckeln. Några minuter senare var jag på väg hem och kunde titta på JVM på skidor där det inte blev några bra resultat för svenskarna.

Till lunch stekte jag hackad gul lök och en strimlad spetspaprika, strimlade köttet som var kvar från grytan och la i det tillsammans med överblivet ris och smaksatte alltsammans med sweet chili sås.

Jag hade tänkt mig till Nobelhallen för att titta på landskampen mellan Finland-Schweiz eftersom mina biljetter gällde för matchen. Det tog emot att ge sig iväg i kylan så det fick bli matchen på tv mellan Sverige och Tjeckien. Såg två perioder och ställningen 3-1 innan jag slumrade till. Matchen vanns av Sverige med 4-1. Efter uppvaknandet fick det bli Granskning som handlade om bedrägeri mot äldre.

God natt!


Inga kommentarer: