onsdag 30 maj 2012

Onsdag 30/5

God Kväll!

Igår hade jag ringt Telia eftersom jag har haft ett väldigt skrapande i telefonen. Jag kom fram till en kille som trodde på modemet och uppgraderade det. Om det inte hade blivit bra till 18.00 skulle jag ringa igen. Det var bara det att då hade man slagit igen och tog inga samtal. Skrapandet hade försvunnit, men telefonen var heldöd. Jag testade med att ta bort modemet och då fungerade telefonen utan skrapningar. Började därför dagen med ett samtal igen. Då sa grabben att det var kabeln mellan modemet och jacket och att han skulle skicka en ny, som jag har i morgon.

Nästa uppgift blev att åka till apoteket för att ta ut medicin. Då visade det sig att receptet gick ut den 25/5. Jag hade bara tittat på att jag hade ett uttag kvar. Då fick det bli en tur till vårdcentralen för nytt recept. Troligen skulle det komma in till apoteket under sen eftermiddag, men när jag kollade hade det inte kommit. Det blir en ny resa i morgon.

Efter lunch åkte jag upp till handelsträdgården och där fungerade allt och jag har försett mig med tomat- och gurkplantor samt pelargoner till trapporna. Gurkorna får stå inomhus ett tag för de är väldigt känsliga för kyla. Resten står på verandan och planteras under nästa vecka.

Under eftermiddagen gjorde jag en grundlig in- och utvändig tvätt på bilen. Det var behövligt för det var ett bra tag sedan som det gjordes.

God Natt!

Inga kommentarer: