tisdag 22 maj 2012

Tisdag 22/5

God Kväll!
Idag var det dags för gympa i Karlskoga. Efter tre veckors uppehåll räknade man med lite mjuk igångkörning. Icke sa Nicke! Det blev hårdkörning med aerobic, stepbräda, skivstång, hantlar, viktplatta och magträning.
När jag kom hem var det dags för gräsklippning, men först styrkte jag mig med ytterligare kaffe och smörgås. Gräset var högt och det var ingen idé att köra med uppsamlaren, för det fastnade omedelbart. Körde utan, samlar upp det i morgon om det ser för hemskt ut.
När det var klart åkte jag in till äldsta dottern för lite avkoppling. Talade också om att kortet, som Sten-Åke och Sammy skickat till sin arbetsplats hamnat i min box. Kommer troligen till dem i morgon. Det är inte första gången som deras post hamnar hos mig. 
 Gudrun har en syster som bor i USA. Hennes son, som bor i L.A. hade bjudit in oss första lördagen under vistelsen. Johns förslag var att vi skulle träffas vid en beach och sedan ta en rundtur innan vi hamnade i deras hus. John jobbar med tv-serier och film som editor.
 Från beachen åkte vi över höga berg och djupa dalar på en mindre väg. Efter sluttningarna kunde man se vinrankor.
 Först åkte vi till ett stort museum. Man fick parkera bilen en bit från en väldigt stor byggnad, sedan blev det specialtåg upp till den. Med tanke på hur det såg ut tänkte jag att det blir ett rejält tilltaget inträde, men allt utom parkeringen var gratis. Allt var skänkt av en rik byggmästare.

 En orienteringstitt innan vi gick ut i hallarna.
 Det fanns också en stor park, men den var för tillfället stängd.
 Nästa stopp blev vid Universal Studios.

Johns familj bodde högt, dit man kom på en slingrande "alpväg". Det var utsikt över hela L.A. Efter middag blev det hemfärd till Anaheim.
God Natt!

Inga kommentarer: