onsdag 13 mars 2013

Onsdag 13/3

God Kväll!

Ja, då var hockeysäsongen slut för BIK. Om man vann dagens match mot Oskarshamn var man vidare till kvalserien för en plats i elitserien. Nu blev det inte så. BIK började förhoppningsfullt med första målet inför drygt 3300 åskådare. Sedan blev det mer och mer Oskarshamn. Perioderna slutade 1-0, 1-1 och 1-3. Det sista målet i tom kasse. Nu tror jag inte att de hade något att göra i kvalserien med tanke på att de har sina bästa spelare långtidsskadade. Man får säga att de som fortfarande kunde vara med på isen har gjort ett bra arbete. Nu blev det Örebro, som slog Djurgården, som får fortsätta spelet i morgon mot Timrå. En, tror jag, för svår match dagen efter. Timrå har ju varit lediga ett tag nu.

Tidigare på dagen hade jag vaknat upp med att det låg ca 5-6 cm snö på gården. Visserligen hade det kommit lite snöflingor i går kväll, men vem kunde tro att man skulle ta fram 4-hjulingen och ploga ytterligare en gång i vinter.

Idag fick det bli dataarbete med betalningar och lite annat plock. Åkte in till Susanne under eftermiddagen och tittade in en snabbis när jag ändå skulle till ICA.

Under eftermiddagen ringde Lotta och kollade om jag skulle på matchen. Hon fixade sittplatsbiljetter tills jag kom och sedan såg vi matchen enligt ovan.

Det är möjligt att det blir lite ojämnt skrivande ett tag framöver, men rätt vad det är dyker det upp något.

God Natt!

Inga kommentarer: