onsdag 27 mars 2013

Onsdag 27/3

God Kväll!

Då var det dags för en ny utflykt. Halvåtta kom bussen och hämtade oss. Vi åkte söderut och bytte sedan till en större buss där fler personer plockades in. Vi var ett 20-tal. Fortsatte till kusten och vidare över i en speedboat. Första stoppet med båten blev i en vik, där vi fortfarande var kvar på båten. Här matades fiskarna med bröd. De som ville fick snorkla från båten. Ungefär hälften gjorde det.

Sedan var det full fart igen till en liten ö, där vi gick iland och hade en sol- badstund i ett par timmar. Sedan vidare till en större ö, där vi trängdes med något tusental kineser. Här blev vi också bjudna på en god lunch med lite plock av varje. Här var vi kvar i fyra timmar med bad och sol.

Hemfärden började med att vi fick vada ut till båten. Vattnet hade sjunkit och båten kunde inte åka ända in till stranden. En tripp i vattnet på 75 meter. Hem gick det i en rasande fart. Två motorer på 200 hästar. Jag förstår inte att skrovet håller, som båten slog i vågorna.

Efter dusch och någon timmes vila gick vi till vår favoritrestaurang. Idag tog vi varsin grillad räka med en skål grönsaker och ris. Till detta varsin Singha Beer och som avslutning kaffe.

God Natt!

Inga kommentarer: